Georgina adománygyűjtő futása LEZÁRVA!

70%
Összesen: 70 000 Ft 100 000 Ft804 Days Left

Georgina adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány032

Szélessy Georginának hívnak, 35 éves vagyok. 2011-ben volt egy autóbalesetem, gerincvelőzúzódást, gerincvelőrázkódást és csigolya összecsúszást diagnosztizáltak. 2013- ban a balesetemből kifolyólag autoimmun betegségem is lett. Stiff -Person Sindrome. Ez a betegség az orvosi szakkönyvek szerint csak szinten tartható, de nem gyógyítható. Azonban én hittem benne, hogy meg fogok gyógyulni, nem adhatom fel. Egészséget, családot szerettem volna, és újra normális életet. Hosszadalmas és fájdalmas felépülés vette kezdetét, de nem adtam fel, mert a családom sem adta fel. A párom, aki ma már a férjem mindenben támogatott, minden lépésemnél mellettem volt, együtt sétáltunk, edzettük az izomzatomat és teljesítettünk egy futóversenyt. Megcsináltam, megcsináltuk közösen a férjemmel és a családommal, mert nem adtuk fel és soha nem adjuk fel. 2019.08.09-én pedig megszületett a kisfiúnk Mirkó, aki egy igazi csoda az életünkben.

Napjainkban teljesen gyógyszermentes vagyok, előfordul roham, de rövid lefolyású és gyógyszer nélkül elmúlik.

Azért szeretnék csatlakozni a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki csapatához, mert minden gyereknek joga van az élethez, a boldogsághoz, és ha a lefutott kilométereimmel hozzájárulhatok az ő kis életük boldogabbá könnyebbé tételéhez, akkor futni fogok értük.

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 100 edzéskilométer havonta.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Georgina adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány032

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.