József adománygyűjtő kerékpározása LEZÁRVA

5%
Összesen: 5 000 Ft 100 000 Ft494 Days Left

József adománygyűjtő kerékpározása 

KÓD: Adomány026

Bemutatkozás: Jelentős sportmúlttal nem rendelkezem, lényegében egy magammal vívott harc az, ami motivál. 2017-ben 148 kg-ot mutatott alattam a mérleg, akkor határoztam el, hogy ez így nem mehet tovább. Mostanra az egészséges táplálkozás, és a rendszeres mozgás a mindennapjaim részévé vált. Későbbiekben tervezem még a futás bevezetését is az edzéseim közé, de ez még várat magára.

Gyermekkoromban volt egy mozgássérült barátom. Mára már messze sodort az élet minket egymástól. Láttam, hogy mennyi küzdelemmel, lemondással és áldozattal járnak a mindennapok. Láttam, hogy mekkora öröm az, ami nekünk természetes, kimenni a szabadba, eltölteni egy fél napot, elmenni kirándulni. Láttam, hogy mennyi pozitív energiát ad egy ilyen nap az embernek a további küzdelemhez, harchoz.
Ezért szeretnék a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki csapatának tagja lenni, és megtiszteltetésnek veszem, ha a kilométereimet felajánlhatom egy jótékony cél érdekében.

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 250 km kerékpározás

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

József adománygyűjtő kerékpározását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány026

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.