Kristóf ismét segítséget kér

81%
Összesen: 809 124 Ft 1 000 000 Ft623 Days Left

Kristóf leukémiája kiújult, újra kemoterápiás kezelései vannak és csontvelőátültetése lesz

Gyűjtés kódja: KRISTÓF112

Kristóf története sokatoknak ismerős lehet, mivel két éve már volt egy gyűjtésünk, mely  itt olvasható.  , amit az után indítottunk, amikor kiderült gyermekünk betegsége.

Kilenc éves volt, amikor orrvérzések, lilás pöttyök jelentkeztek nála fáradékonysággal együtt 2021. májusában. Az örökmozgó, leigazolt focista gyermekünk iszonyatosan fáradékonnyá vált, kiderült, hogy magas rizikófaktorú a leukémiája. Több, mint egymillió volt a fehérvérsejtjeinek a száma, ezért a legkeményebb kezelési protokollokat alkalmazták nála. Öt hónap kezelés után ismét nőni kezdett a rossz sejtjeinek a száma, így nagyon hosszú ideig tartottak a kórházi kemoterápiás kezelései, összesen tizennégy hónapig, majd ezt követte 10 hónapig a fenntartó kezelése. 2023 májusára végre befejeződtek a kezelések, megvolt a felszabadító vizsgálat, de sajnos augusztusban az egyik heréje megduzzadt. Sajnos, a visszamaradt leukémiás sejtek miatt el kellett távolítani azt műtéti úton, és elkezdődött az ismételt kemoterápiás kezelése.  Ezek befejezése után, előreláthatólag decemberben idegen donoros csontvelőtranszplantációja lesz.

Az első kemoterápiás kezelések alatt már túl vagyunk egy hatalmas sokkon, Kristóf keringése összeomlott, kritikus állapotban az intenzív osztályra került. Ráadásul a kezelések mellékhatásaként tele volt a szája kívül-belül aftákkal, így enni sem tudott olyan szájfájdalmai voltak. Most egy rövidebb terápiás szünete van, hogy regenerálódjon a szervezete. Ez a történés mindannyiunk számára hatalmas lelki trauma volt, és Kristóf szervezetét iszonyatosan megviselte.

Azt hittük, hogy végre normalizálódik az életünk, mindannyian fellélegezhetünk, de újra kezdődik minden, ismét a legerősebb kezelések várnak Kristófra. Természetesen most is mellette vagyok a kórházban, a férjem pedig a másik két gyerekünket látja el a munkája mellett és látogat bennünket. Lelkileg és anyagilag ismét összeomlottunk, nagyon nehéz volt megküzdeni azzal a tudattal, hogy Kristóf betegsége kiújult – recidivált – és újból kegyetlen és fájdalmas kezelések várnak rá. A stoplis cipőt visszaakasztjuk a szögre, mezt sem kell kimosni, a focilabdát is csak a kórteremben fogja babusgatni, viszont Kristóf nagyon erős és készül a visszatérésre mielőbb egészségesen!

Minden segítséget hálásan köszönünk, nagy szükségünk van rá.

KRISTÓF-ot támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: KRISTÓF112

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot akár itt is, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

KRISTÓF gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor KRISTÓF részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: K. KRISTÓF  (KRISTÓF) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.