Laura adománygyűjtő futása

37%
Összesen: 36 500 Ft 100 000 Ft16872 Days Left

Laura adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány028

Horváth Laura Izabella vagyok, 18 éves. Nem rég kezdtem futni egy könyv hatására. Az alapítványt is a könyvek által találtam meg. 8 éve ír sztepp táncolok és 1 éve kezdtem boxolni. A sport az életem része gyerekkorom óta. Fontos számomra az önkéntesség is, szabadidőmben fát ültetek a közeli önkéntes szervezettel. Mindig nagy hatással van rám, mikor megismerem egy beteg gyerek történetét. Az, hogy a kórház az otthonuk, ott töltik a gyerekkorukat, a sok szenvedés, amit átélnek. Az egyik barátnőm is átélte ezeket, ezért tartom szuper dolognak, hogy a lefutott kilométereimet eladhatom és a beteg gyerekeknek adományozhatom. Ezért jelentkeztem a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki csapatához, mert így tudok segíteni a rászoruló gyerekeknek. A pénz, ami neked egy kávé, egy üdítő, egy doboz cigi vagy egy mozijegy, az a gyerekeknek, egy nap kirándulást jelent. Nekünk kirándulni, menni nem nagydolog, de nekik óriási élmény és boldogság.

Fogadjátok örökbe a kilométereimet, hogy együtt segíthessünk!

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 150 edzéskilométer.

 

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Laura adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány028

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.