Lola ismét segítséget kér

42%
Összesen: 421 000 Ft 1 000 000 Ft589 Days Left

A harc folytatódik, Lolának másodszorra kell, hogy megküzdenie a neuroblasztómával

Gyűjtés kódja: LOLA109

Lola harca a betegségével 2023 június vége óta tart, több órás műtéteken és kemoterápiás kezeléseken van túl. Erről és az előzményekről ide kattintva olvashattok.

Félév után úgy tűnt, hogy a kezelések sikeresek voltak, jók az eredmények, ezért csak kontrollra kellett járni vele. Minden szépen alakult, Lola mozgásának az elmaradása is nagyon jó ütemben fejlődött, elérte a korának megfelelő szintet. Megtanult járni, boldog, kiegyensúlyozott lett.  

A betegség, mint egy sötét árny úgy kúszott vissza az életünkbe. 2024 februárjában a kötelező kontrollra érkeztünk, amikor megkaptunk a lesújtó hírt. Az MR vizsgálat daganat aktivitást mutatott ki, amit az izotóp vizsgálat is igazolt. A daganat visszatért, és sajnos adott nyirokcsomó áttétet is. Lola kezelését emiatt magas rizikófaktorba sorolták. Az eredmény sokkolt bennünket, olyan kicsi még Lola és már eddig is annyi nehézségen ment keresztül, és most még nagyobb harcot kell megvívnia, hogy újból egészséges legyen. Kemoterápiák sokasága vár rá, előreláthatólag hosszú hónapokig fog tartani a kezelése. Lesz sugárterápia és őssejt transzplantáció is, amihez később „steril szobát” kell majd kialakítani. Folyamatosan jönnek ki az új kezelési protokollok, vannak, akiknek a kemoterápia után külföldre kell menniük protonterápiára és azután kapják vissza a saját megtisztított őssejtjeiket, azaz saját donoros csontvelőtranszplantáción esnek át és az után az immunterápián. Minden a kezelések eredményeitől függ.

Másodjára sokkal nehezebb helyzetbe kerültünk, az óriási lelki terheken túl az anyagi bizonytalansággal is meg kell küzdenünk. Lola édesapja, hat hónapon keresztül táppénzen volt, és most három hónap után ismét táppénzre kényszerül, mivel másképp nem tudjuk Lola kezelését, kontrolljait és a másik két kislányunk ellátását zavartalanul biztosítani. Nagyon sok energiát és időt emészt fel, nem beszélve az anyagi nehézségekről, amit a sok utazás, illetve a táppénz miatti kiesés jelent. Férjem mentősként dolgozik, én Gyeden vagyok.

Mindent megteszünk, hogy Lola újra egészséges legyen. Ehhez minden lehetőséget megszeretnénk ragadni, ami segít neki a gyógyulásban. Minden támogatást hálásan köszönünk a mi kicsi HŐS kislányunk, Lola nevében is.

LOLA-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: LOLA109

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

LOLA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor LOLA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás: A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: J. LOLA (LOLA109) célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.