FERENC ADOMÁNYGYŰJTŐ FUTÁSA LOLÁÉRT

10%
Összesen: 59 000 Ft 600 000 Ft9628 Days Left

Ferenc adománygyűjtő futása Loláért 

KÓD: LOLÁÉRT

Bemutatkozás:

Vigh Ferenc vagyok, 47 éves. Erdélyben születtem, egészen pontosan Marosvásárhelyen, jelenleg Nagyfügeden élek a párommal. A futást hat évvel ezelőtt kezdtem el életmódváltás miatt egy nagyon jó barátom unszolására. Ez a sport azóta szerelem lett, egyszerűen nem tudom megunni. Kezdetben rövid távokat futottam, négy éve pedig elkezdtem ultratávokat is teljesíteni, amelyek szerintem mély önismeretet adnak az embernek, és lelki megtisztulást nyújtanak.
 
A Kosztyu Ádám futócsapatában ez lesz a második alkalom, hogy jótékonysági futóként indulok. Nádudvari Péter kezdeményezése hívta fel a figyelmem a lehetőségre, az első futásom kedvezményezettje Marcika volt. Most Lola jótékonysági futója leszek, kérlek benneteket, hogy segítsetek, hogy közösen összefogva sikerre vihessük a gyűjtést! Lola tüneményes pici lányka, akinek rosszindulatú daganata kiújult a kezelések befejezése után és most újból kemoterápiás kezelések sorozata vár rá. Édesapja mentős, aki a feleségével hol felváltva, hol együtt van a kórházban Lola mellett, emellett meg kell oldaniuk a másik két kisgyermekük ellátását is és  meg kell küzdeniük a lelki és anyagi terhekkel ismételten. Lola történetét ide kattintva olvashatjátok: LOLA TÖRTÉNETE
 
 
Vállalt kihívás:
 

- Ultrabalaton, 110 km, 2024. május 3.

- Decathlon Mátra, 50 km, 2024. június 8.

- Korinthosz Ultra Running Race, 80 km, 2024. augusztus 17.

- Generali Night Run, 21 km, 2024. augusztus 31.

- Vadrózsa, 30 km, 2024. augusztus 31.


Összesen közel 300 km, a kilométerek egységára 2.000,-Ft, tehát az adománygyűjtési cél 600.000,-Ft. Természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

 

Ferenc adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: LOLÁÉRT

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

Ferenc kampányához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A  támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi, mely után gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezményt vehet igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás: A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma).

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: J. LOLA támogatása.