Marietta adománygyűjtő futása LEZÁRVA

3%
Összesen: 3 000 Ft 100 000 Ft255 Days Left

Marietta adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány022

Czibolya Marietta vagyok, 27 éves. Irodavezetőként dolgozom egy nemzetközi cégnél. Mindig is fontos volt számomra az, hogy segítsek másoknak. Régóta részt veszek önkéntességi programokban. Sokat  jelent számomra , segíteni a beteg gyerekeknek. A sport mindig visszatérő dolog az életemben, egy ideje a  futás szerelmese lettem,  ezért is fantasztikus ez a lehetőség, hogy a lefutott kilométereimmel anyagilag is hozzá tudok járulni a gyógyulásukhoz.   
Azért jelentkeztem a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki csapatához, mert így is szeretnék segíteni az általuk támogatott gyerekeknek.
Megtisztelő, hogy a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki projektjének jótékony futója lehetek.
 

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 100 futott edzéskilométer.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Marietta adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

 

Közlemény: Adomány022

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

 

18418299-1-05

 

KÖSZÖNJÜK.