Pamela segítséget kér

5%
Összesen: 26 550 Ft 500 000 FtCampaign has ended

Pamela leukémiás

Gyűjtés kódja: PAMELA070 

A mi történetünk 2021 májusában kezdődött, tíznapos magas lázzal, amire antibiotikumot kapott Pamela. Egy hét után jobban lett, majd ismét láz, sápadtság, hőemelkedés jelentkezett, készült vérkép, ami enyhe vérszegénységet mutatott. Júniusban már a sípcsontja is fájt, járkáltunk a háziorvoshoz, de ő sem tudta, hogy mi lehet az oka. Ultrahangra küldte kislányomat, de az semmi elváltozást nem mutatott, közben folyamatosan hőemelkedése volt. Július végén már nem tudott lábra állni, ezért kértem, hogy küldjék el kórházi kivizsgálásra. A gyulai kórházban egy nap után mentő vitt bennünket Szegedre az onkológiára, csontvelő mintavételre. 2021. 07.15-én meg lett a diagnózis: akut limfoid leukémia.

Egy világ omlott össze bennünk. Azonnal megkezdték a kemoterápiás kezelését. Az első két és fél hónapot teljes egészében benn töltöttük az osztályon. Jelenleg a kezelés felénél tartunk, reményeink szerint február végén lesz vége az aktív kórházi kemoterápiás kezeléseknek. Ha befejeződnek a kórházi kezelések, még másfél év utókezelés vár Pamira, ebben még lesz négy lumbálása, és naponta kell citosztatikus gyógyszert szednie. Majd, ha letelik a kezelés kezdetétől számított két év, lesz a felszabadító vizsgálata és az ezt követő ötödik év végén minősítik gyógyultnak.  

Kislányunk betegsége nem csak érzelmileg tett tönkre bennünket, hanem anyagilag is teljes mértékben. Három gyermekünk van, egyikük nyolcadik osztályos, a másikuk első osztályos tanuló és Pamika, aki négyéves. Nagyon nehéz a számlák fizetése, emellett ott a gyermekeim étkezése, ruháztatása és a mi ellátásunk. Pamika nem ehet-ihat akármit, a kórházi ételt nem fogadja el, így heti szinten csak neki 15-20 ezer forintért veszünk élelmet. Ráadásul nem kaptam meg a gyodot, csupán a gyest kapom rá. Egyedüli pénzkereső a családban a férjem, ő dolgozik és ellátja a másik két gyermekünket.

Ennek a nehéz időszak időszaknak az átvészeléséhez kérünk segítséget, melyet előre is hálásan köszönünk.

PAMELÁT-t támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: PAMELA070

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben (postán,más bankban), ez egy weboldal és nem bank. 

A BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

PAMELA gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor PAMELA részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: G. PAMELA célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.