Ramóna adománygyűjtő futása LEZÁRVA

0%
Összesen: 0 Ft 100 000 Ft372 Days Left

Ramóna adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány020

Olasz Ramóna vagyok, 33 éves, két gyermek anyukája. Fél éve kezdtem el aktívan sportolni egy Spartanra való felkészülés alkalmával. A futás a szívügyem maradt, a tavalyi évben több versenyen is részt vettem. Egy kedves barátnőm által találtam rá a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki csapatára, ahol lefutott kilométereimet segítségre válthatom, ezáltal leukémiás, daganatos beteg és fogyatékkal élő gyerekek és családjaik életét tehetem jobbá.

Vállalt kihívás: február-március-április hónapokban összesen 100 futott kilométer (2020. április 5-én 10 km-es Spartan verseny+90 edzéskilométer).

 

Adománygyűjtési cél: tartósan beteg és fogyatékos gyermekek, fiatalok és családjaik élményterápiás üdültetése. Bővebb információ: ITT

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Ramóna adománygyűjtő futását és kerékpározását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

 

Közlemény: Adomány020

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

 

18418299-1-05

 

KÖSZÖNJÜK.