Szabolcs adománygyűjtő futása LEZÁRVA

0%
Összesen: 0 Ft 100 000 Ft371 Days Left

Szabolcs adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány031

Zsóri Szabolcs vagyok, a Kosztyu Ádám Alapítvány TEAM MIKI futócsapatának tagja. Társaimmal együtt futócipőt húzunk és kampányolunk egy nagyon nemes célért, melynek támogatottjai a daganatos, leukémiás, csontvelőtranszplantált valamint tartósan beteg és fogyatékkal élő gyermekek, fiatalok.

Amióta az eszemet tudom, mindig is sportoltam valamit. Kisgyermekkoromban fociztam. Tizenéves koromban kezdtem el rohamosan nőni, ami visszavetett a sportolásban és szívproblémáim is lettek. Évekkel később, amikor sikerült megállnom a növekedésben és fizikálisan is éreztem magamban annyi erőt, hogy elkezdjek komolyabban foglalkozni a fizikumom fejlesztésével. Viccesen hangzik, de egy születésnapi fogadásnak köszönhetően kezdtem el a testépítést. Álmomban sem gondoltam volna, hogy tartani fogom a fogadást és lesz eredménye. Sikerült elsősorban saját magamnak bebizonyítanom, hogy nincsenek olyan célok, amiket az ember ne érhetne el. Ez a sport adott nekem elég önbizalmat, hitet, kitartást, alázatot és a folyamatos fejlődés iránti vágyat. Ezt a fajta motivációt és kitartást a mindennapi életemben/életvitelemben is szeretem alkalmazni.

Mindig is éreztem, hogy valahogy szeretnék visszaadni a világnak mindabból a sok jóból, amit kaptam. Hogy valahogy, valamilyen módon segíteni szeretnék az embereknek. Ezt az érzést, ezt a „belső hangot” fiatal korom óta éreztem és érzem is.

Mivel nem vagyok orvos, nem gyógyíthatok meg senkit, de úgy érzem, hogy most találtam egy olyan lehetőséget, amellyel én is segíthetek másokon/másoknak. Önzetlenül, szívvel, lélekkel.

Számomra, csak egy elhatározás, egy döntés, hogy nap-mint nap futni menjek.

Másnak ez egy álom!

Szeretném, ha számukra is valósággá válnának a saját álmaik, segíteni szeretnék, hogy 2021 tavaszától a Kosztyu Ádám Alapítvány üdülőjében sok-sok gyerek arcára varázsolhassak én is mosolyt!

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: 100 edzéskilométer havonta.

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Szabolcs adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány031

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.