Szasó harmadik adománygyűjtő futása

143%
Összesen: 428 083 Ft 300 000 Ft9503 Days Left

Szasó harmadik adománygyűjtő futása

Gyűjtés kódja: Alapítvány009

Bemutatkozik a Kosztyu Ádám Alapítvány TEAM MIKI csapatának jótékonysági sportolója:

Szabó Pál Szasó vagyok, 44 éves családapa, dolgozó ember. 2006-tól foglalkozom beteg gyermekek segítésével. Karácsonyi akciók keretein belül kezdtem hirdetni, hogy megunt játékokat, ruhákat kérek, amiket személyesen eljuttattam kórházakba. Ez mára kinőtte magát, egész évben járom a kórházakat (4 kórház) és gyerekotthonokat, krízisszállókat látok el játékokkal, ruhákkal. Két beteg kislányt zártam az évek alatt a szívembe, őket évek óta támogatom –, ha mással nem, egy közös fagyizással –, havi szinten látogatom őket, segítem mindennapjaikat.
A Team Mikihez már 2018-ban csatlakoztam, akkor egyéni támogatottam a 6 éves Dani volt, aki leukémiás megbetegedése miatt kerekesszékbe kényszerült. Következő projektben tartósan beteg és fogyatékos gyermekek, fiatalok és családjaik élményterápiás üdültetéséhez gyűjtöttem támogatásokat. 30 éve a sport hozzátartozik a mindennapjaimhoz, és ezzel a tevékenységemmel is segíteni szeretnék beteg gyerekeken. Megtisztelő számomra, hogy a TEAM MIKI projekt jótékonysági futója vagyok harmadik éve.

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás

2019. októberétől havi 20 edzéskilométer. 

Adománygyűjtési összeg: 300.000,-Ft.

A kilométerek ára 1000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 200 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Szasó adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

 

Közlemény: Alapítvány009

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

 

Az Alapítványi célokról bővebben: 

Évente 300 család élete változik meg az egyik pillanatról a másikra, amikor kiderül, hogy gyermeküknek szembe kell néznie a legrettegettebb betegséggel, a rákkal és le kell győznie azt. Kisdedek, óvodások, iskolások, kamaszok vívják meg nap, mint nap harcaikat a gyermekonkológiákon. A családok addigi élete szinte semmivé válik, elkezdődik a harc a betegség leküzdésért, az igazi kincsük: a gyermekük életért. Nem ilyen sorsot álmodtak gyermeküknek a szülők. A hétköznapi gondok nem számítanak többé, egy „dolog” számít, a gyermek, nincs ettől fontosabb. Egy szülő számára a legnagyobb fájdalom, amikor látja szenvedni a gyermekét és nem tudja enyhíteni azt, amikor imádkozik azért, hogy legyen holnap, hogy hassanak a borzalmas kínokat okozó kezelések, hogy legyen értelme a küzdelemnek! Olyan, mintha egy feneketlen mély kútba kerülnének, ahol csak ők vannak, és ki kell jutni, de nincsenek kapaszkodók, foggal és körömmel kell küzdeni, akkor is, ha a falak minduntalan rájuk omlanak. Aztán belerázódnak, természetessé válnak a rossznál-rosszabb állapotok, megtanulják, tenni a dolgukat a gyermek mellett. Hónapok-évek telnek így el. A jó pillanatokban örülni tudnak a kórterembe bekandikáló kóbor napsugárnak, annak, hogy együtt lehetnek.

A betegség borzalmas játéka sorsnak: Adj király katonát! – követeli a rák. A szülők kétségbeesve egymásba kapaszkodnak, az orvosok és nővérek családtagokká válnak, elmaradnak a barátok, ismerősök, majd homályba tűnik minden, ami a betegség előtt fontos volt, és nagyon gyakran széthullik a kezelések végére a család is, az anyák magukra maradnak beteg gyermekükkel. A győzelem háromból két gyermeknek sikerül. Minden harmadik harcos elindul a könnyek útján végtelen fájdalmat hagyva szerettei szívében. A szívet mardosó fájdalom nem múlik el sosem, meg kell tanulni a lehetetlent: együtt élni vele.

Mindennapjaink hősei ezek a gyerekek, igazi harcosok, a testük-lelkük tele a betegség okozta küzdelem sebeivel.

A kórházi kezelések befejezése után segíti a Kosztyu Ádám Alapítvány a visszailleszkedésüket a hétköznapi életbe. Üdültetések, élményprogramok, közös kirándulások szolgálják ezt a célt.

Az Alapítvány és támogatottjai hálás szívvel köszönnek minden támogatást.