Zsófia adománygyűjtő futása LEZÁRVA

0%
Összesen: 0 Ft 100 000 Ft280 Days Left

Zsófia adománygyűjtő futása 

KÓD: Adomány030

 

Szeretettel köszöntök mindenkit. Tankovics Zsófia vagyok. 
 
Egészen kicsi, csupán 3 éves voltam, mikor anyukám elvitt az első táncórámra, melynek a végén azt mondtam, tánctanár szeretnék lenni. Azóta is tánccal kapcsolatos céljaim vannak, többek között, hogy később olyan gyerekeknek tartsak majd táncórát akik nem tehetik meg, hogy megfizessék. Jelenleg táncművészeti iskolában tanulok.
 
Futni egy éve kezdtem, mikor elhatároztam, hogy lefogyok. A futásnak számos jótékony hatása lett a súlyvesztés mellett, frissebb lettem, jobb lett a hangulatom és feszültség levezetésként is remekül funkcionál.
 
A Team Mikihez való csatlakozásomnak több motivációja van. Az egyik, a barátnőm, aki szintén tagja a csapatnak. Lelkes élménybeszámolói hallatán én is kedvet kaptam, hiszen egészen kicsi korom óta nagyon erős késztetést érzek mások segítésére, ehhez anyukám nagyban hozzájárult, mert ő is ilyen. 
 
Örömmel és nagy reményekkel csatlakoztam a Kosztyu Ádám Alapítvány Team Miki csapatához, mert így tudok segíteni a beteg a gyerekeknek. Köszönöm, ha támogatjátok a futásomat. Együtt tudunk segíteni, ha örökbe fogadtok tőlem egy-egy, vagy akár több lefutott kilométert.

 

Adománygyűjtési célról információk: ITT 

Vállalt kihívás: havi 40 edzéskilométer. 

 

A kilométerek ára 1 000 forint. Az adománygyűjtés célösszege: 100 000,-forint. Tehát, aki 1 kilométert fogad örökbe, azt 1 000,-Ft/km-ért teheti meg, természetesen egy személy tetszőleges számú kilométert is megvásárolhat, sőt bátran fizethet a kilométerekért magasabb árat is.

Zsófia adománygyűjtő futását támogatni lehet:

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: Adomány030

[Kérjük, mindenképpen ezt a szöveget írja be közleményként, hogy be tudjuk azonosítani a felajánlását, továbbá semmi mást ne írjon be közleménynek! Köszönjük.]

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a  gombot a fénykép alatt, jobb oldalon, vagy itt: , ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, amelyen utalni kíván és az e-mail címét!

Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben. Az ADOMÁNYBANK csak weboldal és nem bank, itt nem valósul meg az utalás! Ennek megtörténte után rendszerüzenetet kap, és amikor a támogatása beérkezik a bankszámlánkra ismét értesítést küldünk, tehát nyomon követheti felajánlását.

A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon, a BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. Közösségi oldalunkról is osztható link: ITT

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat: ITT tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! 

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05

KÖSZÖNJÜK.