Zsombor segítséget kér

121%
Összesen: 1 213 000 Ft 1 000 000 Ft62 Days Left

Zsombor segítséget kér

Gyűjtés kódja: ZSOMBOR052

Decemberben életünk egyik legnehezebb időszakát éltük meg, közlekedési balesetben elveszítettem a feleségem, két kiskorú gyermekem édesanyját. Zsombor 11 éves, nővére középiskolás. Még magunkhoz sem tértünk, amikor azzal kellett szembesülnöm, hogy fiam betegsége miatt újabb rémálom kezdődött el számunkra.

Június elején kiütéshez hasonló, tűszerű bevérzések jelentek meg Zsombor karján, a vérvételt követően azonnal a haematológiára kerültünk. Több csontvelővizsgálata is volt, ami szerint nagy valószínűséggel MDS a betegsége, ami Mielodiszpláziás szindrómát jelent. Miután ez rosszindulatúvá válhat, így tovább kerültünk a miskolci csontvelőtranszplantációs osztályra. Számtalan vizsgálat történt, felvetődött az immunterápia, majd a csontvelő átültetés szükségessége.

Már megtörtént az idegen donoros csontvelőtranszplantációhoz a donorkeresés indítása. Elsőként Zsombor nővérének és nekem, mint édesapának a volt vérvizsgálatunk, hogy megfelelőek vagyunk-e donornak. Jelenleg mindhárman Miskolcon tartózkodunk a Ronald házban, illetve a heamatológiai osztályon. 

Most teljesen összecsaptak a fejünk fölött a hullámok, ott a közel nyolcvanezer forintos lakáshitelünk, amit jelen helyzetben szinte kilátástalan kifizetnem. Zsombor szobáját elkezdtem felújítani, mert nedves. Ez félbemaradt, hiszen a gyermekem mellett vagyok éjjel-nappal. Intéznem kellene a szokásos formaságokat is. Gyermekápolási táppénzen vagyok összesen 28 napig, de mindenképpen a teljes kezelési időszakban a fiam mellett leszek! Így az én keresetem közel fele kiesik a költségvetésünkből, mert a méltányossági táppénz a jövedelem 50-60%-a.

Ahhoz kérek segítséget, hogy Zsombor szobáját fel tudjam újíttatni, mivel a jelenlegi helyzetben ezt én saját kezűleg és önerőből nem tudom megcsinálni. Fontos elvégezni a tisztító festést a teljes lakásban, hiszen Zsombor számára ki kell alakítanunk a „steril szobát” és biztosítani az előírt higiénés feltételeket.

Kérek mindenkit, akinek van rá lehetősége, segítsen nekünk, melyet előre is köszönünk.

Frissítés: 2020.09.26.-én megkezdődik Zsombor csontvelő-transzplantációja, egy lengyel fiatal férfi lesz a donorja, akinek nagyon hálásak vagyunk.

Zsombort támogatni lehet:

KÉRJÜK A CÉGES FELAJÁNLÓKAT, HOGY GÖRGESSENEK LENTÉBB A RÉSZÜKRE FONTOS INFORMÁCIÓKÉRT! 

Banki átutalással a Kosztyu Ádám Emlékére... Alapítvány Adománybankos támogatásai céljából elkülönített számláján:

Bankszámlaszám: 11734138-20016973 (OTP Bank)

IBAN: HU17 1173 4138 2001 6973 0000 0000

SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény: ZSOMBOR052

Ha támogatni kíván, kérjük nyomja meg a: gombot, ekkor másik oldalra irányítjuk. Itt válasszon támogatási összeget, kérjük, adja meg nevét, e-mail címét! A támogatási összeg csak a befizetés beérkezése után kerül leütésre, nem jelenik azonnal az oldalon. Tehát a megadott emailcímre értesítést küldünk a támogatása beérkezéséről, ha az beérkezik a bankszámlánkra. Az adomány leütésekor nem jön létre a tranzakció, az összeget el kell utalni a Támogatóknak a saját bankszámlájukról vagy befizetni az OTP-ben, ez egy weboldal és nem bank. 

BLOG-ban tételesen felsoroljuk a beérkező támogatások összegét. Adományát köszönjük. 

Kérjük, kedvelje és kövesse oldalunkat, tájékozódhat munkánkról és megosztásokkal is sokat segíthet! ITT

 

Információk gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozások részére: 

ZSOMBOR gyógyulásának támogatásához várjuk cégek támogatásait célzott támogatásként. A célzott támogatások fogadását és ügyintézését a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány végzi. 

Célzott támogatás esetén, amikor P. ZSOMBOR részére nagyobb összegű támogatást kíván utalni gazdálkodási-vállalkozási tevékenységet végző jogi személyiségű társas vállalkozás, intézmény, az adomány után adókedvezmény vehető igénybe.

Csökkenti az adózás előtti eredményt a közhasznú szervezetnek a közhasznú tevékenysége támogatására – bármely formában: pénz, eszköz, szolgáltatás – nyújtott adomány összegének 20 százaléka, (illetve tartós adományozási szerződés esetén az adomány összegének 40 százaléka,) de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege. Az adomány összege – az előzőek szerinti csökkentő tétel mellett – elismert költség az adóalapnál, azaz nem kell azzal megnövelni az adózás előtti eredményt, ha az adományozó rendelkezik az adományban részesülő szervezet által az adóalap megállapítása céljából kiállított igazolással. Forrás:A társasági adó legfontosabb szabályai 2019.

Az Alapítvány közhasznú szervezetként adóigazolás kiállításra jogosult, az adóigazoláshoz szükséges adatokat el kell juttatni: kosztyuadam@gmail.com e-mail címre (gazdálkodó-vállalkozó szervezet neve, székhelye, adószáma). Az Alapítvány a számlájára beérkezett teljes összeget tovább utalja a család számlájára, azt semmiféle kezelési vagy egyéb költség nem terheli, ezeket az Alapítvány fedezi.

A támogatás menete:

11734138-20016973-00000000 számlára kell utalni, mely a Kosztyu Ádám Emlékére a Leukémiás, Daganatos és Zemplén Fogyatékos Gyermekeiért Alapítvány számlája, a közlemény rovatba be kell írni: P. ZSOMBOR célzott támogatása, és a teljes nevét, amit előzetes egyeztetéskor megadunk.

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓ EGY SZÁZALÉKÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL IS LEHET SEGÍTENI ALAPÍTVÁNYUNK TÁMOGATOTTJAIT, ADÓSZÁMUNK:

18418299-1-05